Interventii de urgenta la instalatii electrice, reparatii la retelele electrice si servicii de mentenanta si de intretinere.

Servicii

Servicii oferite de catre firma noastra

REPARATII INSTALATII ELECTRICE

Oferim o gama larga de servicii de reparatii ale instalatiei electrice precum urmatoarele: remediere defectiuni tablouri electrice, interventii in cazul lipsei tensiunii, servicii de inlocuire tablouri electrice, remedierea de avarii aparute la instalatia electrica, montaj corpuri iluminat, intrerupatoare, prize, sigurante automate, schimbare a instalatiei electrice etc.

MENTENANTA INSTALATII ELECTRICE

Mentenanta instalatiei electrice este esentiala pentru siguranta dumneavoastra si pentru pastrarea instalatiilor in parametrii optimi de functionare. In lipsa acestor servicii pot aparea accidente sau pot exista avarii de utilaje, costuri mari, consumuri uriase, etc. Prin lucrarile de mentenanta efectuate de catre echipa noastra va reduceti costurile si preveniti eventualele neplaceri aduse de aceasta.

MONTAJ TABLOU ELECTRIC

Tabloul electic reprezinta punctul 0 al instalatiei electrice. Acesta de regula fiind pozitionat langa intrarea in locuinta sau spatiu, langa contorul electric. Tabloul electic va protejeaza tot circuitul electric print intermediul sigurantelor si intrerupatoarelor pe care le contine. Montajul sau inlocuirea tabloului electric trebuie efectuate numai de catre o persoana calificata/autorizata ANRE, cu bune cunostinte in domeniul electric.

Care sunt beneficiile colaborarii cu firma noastra de instalatii electrice?

Veti cunoaste mereu pretul fiecarei lucrari inainte sa incepem, iar estimarile sunt gratuite.
Activam NON-STOP pentru a va ajuta in rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp, in functie de programul dumneavoastra
Lucram doar cu profesionisti si oferim solutii personalizate fiecarui client, pentru nevoile sale specifice
reprezentam o societate de electricieni autorizati ANRE si detinem certificare ISO pentru managementul calitatii
Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE e gata pentru urgente. Interventiile de urgenta la locatia stipulata de dumneavoastra va asigura linistea si confortul, prevenind in acelasi timp agravarea problemelor.

Contactati-ne daca aveti nevoie de serviciile noastre la 0723 648 102